23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Abia sosiți din Belgia, au și sunat după salvare: 2 adulți și 5 copii cu toxiinfecție alimentară

Salvatorii au fost chemați de urgență într-un cătun pentru a transporta la spital doi adulți și cinci copii. Aceștia doar ce ajunseseră din Belgia și au simptome de toxiinfecție alimentară.

Un apel la 112 solicita intervenția echipajelor medicale pentru a transporta la spital doi adulți și cinci copii. Aceștia sunt abia sosiți din Belgia, iar simptomele lor indică o toxiinfecție alimentară.

Două ambulanțe B2 ale SAJBN și echipajul de prim ajutor (EPA) din Sîngeorz Băi se indreaptă spre Ilva Mare. Într-un cătun a fost semnalat un caz de toxiinfecție alimentară, la 2 adulți si 5 copii, afirmativ veniti din Belgia. 

Pentru evacuarea celor 7 persoane către UPU/UPU-Pediatrie Bistrita, a fost trimis și autospeciala de victime multiple din cadrul ISU (ATPVM)” a declarat managerul SAJ BN, dr. Muzsi Annabella.

Adulții au 31 și 34 ani, iar copiii au între 11 luni și 8 ani (8 ani , 7 ani , 6 ani , 4 ani ,11 luni).

În cursul zilei de azi, ar fi mâncat prăjitură de la o vecină si presupun că este de acolo starea actuală a tuturor” a mai transmis Annabella Muzsi.

Interventia este în dinamică! Revenim cu detalii!

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.