19.9 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

BISTRIȚA – Află programul magazinelor de sărbători:

Magazinele, băncile și alte unități au program special în perioada sărbătorilor pascale. AFLĂ și care sunt farmaciile de gardă din Bistrița:

Băncile vor fi închise în aceasă perioadă – mai exact în 6, 7, 8 și 9 aprilie, urmând să se redeschidă în 10 aprilie.

Pentru cei care au întârziat cu cumpărăturile pentru masa de Paște, unele magazine mai sunt deschise astăzi. De exemplu, Kaufland este deschis până la ora 17, iar mâine nu se va deschide. Luni, magazinele Kaufland vor funcționa cu program redus, urmând ca de marți să revină la programul normal.

Magazinele LIDL vor fi închise mâine, în ziua de Paște, dar și luni – 9 aprilie.

În ceea ce privește farmaciile de gardă din Bistrița, acestea vor fi deschise între ora 8 și 24. Astăzi, farmacia Iliria este de gardă (str. Iosif Vulcan, nr. 4). În ziua de Paște, bistrițenii vor putea merge în caz de nevoie la farmacia Clematis (str. Gh. Pop de Băsești, nr. 13), iar în a doua zi de Paște va funcționa în regim de gardă farmacia Diana (str. C.R. Vivu, nr. 12).

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.