10 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

O mașină de poliție a lovit o fetiță, în Tărpiu. Autospeciala era în misiune

În această seară, o fetiță de trei ani a fost lovită de o mașină de poliție. Autospeciala, care era condusă de un agent de la Năsăud, era în misiune. Micuța era lăsată nesupravegheată.

Accidentul s-a produs în această seară, în localitatea Tărpiu. O fetiță de trei ani lăsată nesupravegheată, care a trecut strada fără să se asigure, printr-un loc nepermis, a fost lovită de o autospecială de poliție, de la Poliție Rurală 6 Năsăud.

Autospeciala se afla în misiune. Se pare că echipajul în cauză fusese chemat în zonă pentru a aplana un conflict. Accidentul s-a petrecut în timp ce autospeciala îl ducea la secție pe unul dintre cei care făceau scandal.

„În localitatea Tărpiu, o fetiță de trei ani ar fi încercat să traverseze strada printr-un loc nemarcat, moment în care a fost surprinsă și accidentată de o autospecială de poliție, cu semnalele luminoase în funcțiune, care se întorcea de la un eveniment sesizat prin 112. Șoferul a fost testat, rezultatul fiind negativ“, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Fetița a fost transportată spre spital de către echipajul de poliție, în întâmpinare venind un echipaj SMURD. Aceasta este în stare stabilă.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: