10.6 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

„Rambo” din Ghinda: a sărit cu parul și scaunul la un polițist și la un jandarm

Un polițist și un jandarm au fost atacați noaptea trecută de un scandalagiu, pe care fuseseră chemați să-l potolească. Scandalul s-a petrecut în Ghinda, „viteazul” sărind cu un par la un polițist și cu un scaun la un jandarm. În urma altercației, jandarmul a fost rănit ușor, iar scandalagiul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj.

O patrulă mixtă formată dintr-un jandarm și un polițist a avut parte de o Noapte a Învierii neprevăzută. Oamenii legii au ajuns în Ghinda, în urma unei sesizări de disturbare a liniștii publice.

Acolo au găsit un grup format din mai multe persoane. În urma discuției cu cei implicați, unul dintre ei a devenit recalcitrant și a început să atace polițistul și jandarmul cu un par și mai apoi cu un scaun.

Întrucât cel vizat nu se potolea, oamenii legii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de avertizare în aer. Surse neoficiale spun că jandarmul a fost rănit, însă ușor.

„În data de 7 spre 8 aprilie, Poliția a fost sesizată despre faptul că pe raza municipiului Bistrița mai multe persoane tulbură liniștea și ordinea publică. La fața locului s-a deplasat o patrulă mixtă de ordine publică. Una dintre persoanele găsite la fața locului a devenit recalcitrantă și ar fi început să amenințe și să manifeste acte de violență față de echipaj. Întrucât persoana în cauză nu s-a supus somației echipajului, au fost exercitate mai multe focuri în aer”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Scandalagiul este un tânăr de 26 de ani din Bistrița. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, fiind cercetat sub control judiciar. Totul s-ar fi petrecut în spațiu public, pe stradă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.