17.5 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

„Rambo” din Ghinda: a sărit cu parul și scaunul la un polițist și la un jandarm

Un polițist și un jandarm au fost atacați noaptea trecută de un scandalagiu, pe care fuseseră chemați să-l potolească. Scandalul s-a petrecut în Ghinda, „viteazul” sărind cu un par la un polițist și cu un scaun la un jandarm. În urma altercației, jandarmul a fost rănit ușor, iar scandalagiul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj.

O patrulă mixtă formată dintr-un jandarm și un polițist a avut parte de o Noapte a Învierii neprevăzută. Oamenii legii au ajuns în Ghinda, în urma unei sesizări de disturbare a liniștii publice.

Acolo au găsit un grup format din mai multe persoane. În urma discuției cu cei implicați, unul dintre ei a devenit recalcitrant și a început să atace polițistul și jandarmul cu un par și mai apoi cu un scaun.

Întrucât cel vizat nu se potolea, oamenii legii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de avertizare în aer. Surse neoficiale spun că jandarmul a fost rănit, însă ușor.

„În data de 7 spre 8 aprilie, Poliția a fost sesizată despre faptul că pe raza municipiului Bistrița mai multe persoane tulbură liniștea și ordinea publică. La fața locului s-a deplasat o patrulă mixtă de ordine publică. Una dintre persoanele găsite la fața locului a devenit recalcitrantă și ar fi început să amenințe și să manifeste acte de violență față de echipaj. Întrucât persoana în cauză nu s-a supus somației echipajului, au fost exercitate mai multe focuri în aer”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Scandalagiul este un tânăr de 26 de ani din Bistrița. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, fiind cercetat sub control judiciar. Totul s-ar fi petrecut în spațiu public, pe stradă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: