18.8 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

VIDEO – Imagini spectaculoase din Parcul Național Călimani! Cum stă un cerb „la pozat”

Un ranger din Parcul Național Călimani a surprins zilele trecute un cerb, în timp ce se afla într-o patrulare. Animalul l-a observat pe „musafir” și i-a permis să-l surprindă în toată splendoarea sa.

Un ranger care patrula prin Parcul Național Călimani a surprins cu telefonul un cerb. Animalul, care l-a observat pe ranger, nu a părut deranjat de acesta, ba chiar i-a permis să-l filmeze în toată splendoarea sa. Filmulețul a fost postat pe pagina de Facebook a Romsilva.

„Cerbii trăiesc în libertate până la 18-20 de ani și ating o greutate de până la 300 de kilograme. În această perioadă încep să-și piardă coarnele, acestea crescând treptat până la finalul verii și începutul toamnei, înaintea perioadei de boncănit, când este sezonul de împerechere”, notează Romsilva pe Facebook.

Parcul Național Călimani se întinde pe raza județelor Bistrița-Năsăud, Suceava, Mureș și Harghita și are o suprafață de 14.556 de hectare.

[arve url=”https://www.facebook.com/RnpRomsilva/videos/2060801620806727/” /]

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...