15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

VIDEO – Imagini spectaculoase din Parcul Național Călimani! Cum stă un cerb „la pozat”

Un ranger din Parcul Național Călimani a surprins zilele trecute un cerb, în timp ce se afla într-o patrulare. Animalul l-a observat pe „musafir” și i-a permis să-l surprindă în toată splendoarea sa.

Un ranger care patrula prin Parcul Național Călimani a surprins cu telefonul un cerb. Animalul, care l-a observat pe ranger, nu a părut deranjat de acesta, ba chiar i-a permis să-l filmeze în toată splendoarea sa. Filmulețul a fost postat pe pagina de Facebook a Romsilva.

„Cerbii trăiesc în libertate până la 18-20 de ani și ating o greutate de până la 300 de kilograme. În această perioadă încep să-și piardă coarnele, acestea crescând treptat până la finalul verii și începutul toamnei, înaintea perioadei de boncănit, când este sezonul de împerechere”, notează Romsilva pe Facebook.

Parcul Național Călimani se întinde pe raza județelor Bistrița-Năsăud, Suceava, Mureș și Harghita și are o suprafață de 14.556 de hectare.

[arve url=”https://www.facebook.com/RnpRomsilva/videos/2060801620806727/” /]

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: