14.6 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

VIDEO – Imagini spectaculoase din Parcul Național Călimani! Cum stă un cerb „la pozat”

Un ranger din Parcul Național Călimani a surprins zilele trecute un cerb, în timp ce se afla într-o patrulare. Animalul l-a observat pe „musafir” și i-a permis să-l surprindă în toată splendoarea sa.

Un ranger care patrula prin Parcul Național Călimani a surprins cu telefonul un cerb. Animalul, care l-a observat pe ranger, nu a părut deranjat de acesta, ba chiar i-a permis să-l filmeze în toată splendoarea sa. Filmulețul a fost postat pe pagina de Facebook a Romsilva.

„Cerbii trăiesc în libertate până la 18-20 de ani și ating o greutate de până la 300 de kilograme. În această perioadă încep să-și piardă coarnele, acestea crescând treptat până la finalul verii și începutul toamnei, înaintea perioadei de boncănit, când este sezonul de împerechere”, notează Romsilva pe Facebook.

Parcul Național Călimani se întinde pe raza județelor Bistrița-Năsăud, Suceava, Mureș și Harghita și are o suprafață de 14.556 de hectare.

[arve url=”https://www.facebook.com/RnpRomsilva/videos/2060801620806727/” /]

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: