15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

FOTO/VIDEO – A plecat la biserică, iar când s-a întors și-a găsit gospodăria în flăcări

O femeie din Rusu Bârgăului s-a trezit că îi ard anexele casei, chiar în timp ce se afla la bisercă, la slujba de Paște. Din fericire, pompierii au reușit să împiedice propagarea flăcărilor la casa femeii și la clădirile învecinate.

Un incendiu a cuprins anexele gospodărești ale unei case din centrul localității Rusu Bârgăului, astăzi, la prânz. Proprietara, o văduvă, se afla la biserică, la slujba de Paște, în timp ce i-a fost cuprinsă gospodăria de flăcări.

Pompierii voluntari și militari ajunși la fața locului au reușit să împiedice propagarea flăcărilor la casa femeii, dar și la celelalte clădiri învecinate. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Deocamdată nu se știe ce a provocat incendiul.

„Incendiul se manifesta generalizat, la o anexă gospodărească, pe aproximativ 100 de metri pătrați. Imobilele în acea zonă sunt amplasate foarte aproape unul de celălalt”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

[arve url=”https://youtu.be/wtc7-o6wO6o” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: