19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

FOTO/VIDEO – A plecat la biserică, iar când s-a întors și-a găsit gospodăria în flăcări

O femeie din Rusu Bârgăului s-a trezit că îi ard anexele casei, chiar în timp ce se afla la bisercă, la slujba de Paște. Din fericire, pompierii au reușit să împiedice propagarea flăcărilor la casa femeii și la clădirile învecinate.

Un incendiu a cuprins anexele gospodărești ale unei case din centrul localității Rusu Bârgăului, astăzi, la prânz. Proprietara, o văduvă, se afla la biserică, la slujba de Paște, în timp ce i-a fost cuprinsă gospodăria de flăcări.

Pompierii voluntari și militari ajunși la fața locului au reușit să împiedice propagarea flăcărilor la casa femeii, dar și la celelalte clădiri învecinate. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Deocamdată nu se știe ce a provocat incendiul.

„Incendiul se manifesta generalizat, la o anexă gospodărească, pe aproximativ 100 de metri pătrați. Imobilele în acea zonă sunt amplasate foarte aproape unul de celălalt”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

[arve url=”https://youtu.be/wtc7-o6wO6o” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...