6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Bucurie mare în Biserica Filadelfia: Mâine se inaugurează noul lăcaș de cult!

După ani de muncă și rugăciuni, ziua mult așteptată a sosit! Enoriașii Bisericii Penticostale „Filadelfia” inaugurează mâine noul lăcaș de cult. Pe lângă oficialitățile invitate, sunt așteptați toți bistrițenii care vor să ia parte la fericitul eveniment. Iar „momentele pentru suflet” nu se opresc aici.

În 13 Noiembrie 1977 lua ființă Biserica Penticostală „Filadelfia” din municipiu. Enoriașii se adunau, pentru a-L cinsti pe Dumnezeu, într-o cameră de casă, pe strada Colibiței.

Din cauză că numărul membrilor bisericii a tot crescut, a fost nevoie de construirea unui lăcaș de cult.

Astfel, în 2004, pe strada Drumul Dumitrei Vechi din municipiu a început construirea clădirii bisericii. Odată ce demisolul a fost finalizat, slujbele religioase s-au mutat acolo.

Mâine, cei 176 de membri ai bisericii „Filadelfia”, își văd dorința inimii împlinită. Îmbrăcați în haine de sărbătoare, împreună cu pastorul și slujitori din cultul penticostal, dar și cu oficialități, inaugurează lăcașul de cult.

Am invitat, să ia parte la sărbătoarea noastră, pe primarul Ovidiu Crețu, pe viceprimar și pe președintele Consiliului Județean. Ca și vorbitori, avem invitați pe fratele Romi Mocanu, secretarul Cultului Penticostal, fratele Deac Viorel, președintele Comunității Regionale Cluj, și fratele Vasile Bojor, vicepreședintele Comunității Regionale Cluj”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, pastorul Bisericii „Filadelfia”, Toma Zăgrean.

Bistrițenii sunt invitați să se bucure la această sărbătoare, împreună cu enoriașii. Mai mult, începând de mâine seară și până duminică seara inclusiv, Biserica „Filadelfia” organizează seri de evanghelizare.

„Invităm bistrițenii să ia parte la aceste seri de evanghelizare, la aceste momente pentru suflet”, au spus enoriașii.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...