6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Bucurie mare în Biserica Filadelfia: Mâine se inaugurează noul lăcaș de cult!

După ani de muncă și rugăciuni, ziua mult așteptată a sosit! Enoriașii Bisericii Penticostale „Filadelfia” inaugurează mâine noul lăcaș de cult. Pe lângă oficialitățile invitate, sunt așteptați toți bistrițenii care vor să ia parte la fericitul eveniment. Iar „momentele pentru suflet” nu se opresc aici.

În 13 Noiembrie 1977 lua ființă Biserica Penticostală „Filadelfia” din municipiu. Enoriașii se adunau, pentru a-L cinsti pe Dumnezeu, într-o cameră de casă, pe strada Colibiței.

Din cauză că numărul membrilor bisericii a tot crescut, a fost nevoie de construirea unui lăcaș de cult.

Astfel, în 2004, pe strada Drumul Dumitrei Vechi din municipiu a început construirea clădirii bisericii. Odată ce demisolul a fost finalizat, slujbele religioase s-au mutat acolo.

Mâine, cei 176 de membri ai bisericii „Filadelfia”, își văd dorința inimii împlinită. Îmbrăcați în haine de sărbătoare, împreună cu pastorul și slujitori din cultul penticostal, dar și cu oficialități, inaugurează lăcașul de cult.

Am invitat, să ia parte la sărbătoarea noastră, pe primarul Ovidiu Crețu, pe viceprimar și pe președintele Consiliului Județean. Ca și vorbitori, avem invitați pe fratele Romi Mocanu, secretarul Cultului Penticostal, fratele Deac Viorel, președintele Comunității Regionale Cluj, și fratele Vasile Bojor, vicepreședintele Comunității Regionale Cluj”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, pastorul Bisericii „Filadelfia”, Toma Zăgrean.

Bistrițenii sunt invitați să se bucure la această sărbătoare, împreună cu enoriașii. Mai mult, începând de mâine seară și până duminică seara inclusiv, Biserica „Filadelfia” organizează seri de evanghelizare.

„Invităm bistrițenii să ia parte la aceste seri de evanghelizare, la aceste momente pentru suflet”, au spus enoriașii.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: