25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Primarul ales Gabriel Lazany: „Asfaltarea străzilor este o prioritate 0 pentru bistrițeni”. Pe ce criterii vor fi asfaltate străzile:

Prezent la Bistrițeanul Live, primarul ales Gabriel Lazany a precizat că pentru primul său mandat asfaltarea străzilor este o prioritate 0. Acesta a mai spus că are criterii clare după care vor fi asfaltate străzile, care nu au nicio treabă cu eventualele persoane cu influență care ar locui în zonele respective.

Primarul ales Gabriel Lazany a vorbit la Bistrițeanul Live despre prioritățile sale pentru primul mandat. Potrivit acestuia, prioritatea 0 pentru el și pentru bistrițeni este asfaltarea străzilor.

„Asfaltarea străzilor este o prioritate 0! Indiferent cât ar costa primăria și ce surse de finanțare vor fi folosite. Chiar dacă vom fi nevoiți să luăm credit pentru asta, asfaltarea străzilor este prioritate zero pentru bistrițeni. Nu se poate ca în anul 2024 noi să trăim în praf de efectiv să nu poți respira. Asta va fi prioritate zero, este unul dintre documentele pe care le voi vrea pe birou în prima mea zi de mandat: un inventar, o situație a străzilor neasfaltate. Mă interesează de la denumire, suprafață, lungimea străzii, dacă are utilități, care sunt utilitățile. Mă interesează care sunt străzile din domeniul public, care sunt străzile din domeniul privat, mă interesează străzile care sunt întăbulate. O să am o oglindă exact a tot ceea ce înseamnă străzi în momentul de față. Eu dacă mă duc în Primăria Bistrița și cer o astfel de situație, eu nu cred că mi-o pot da. Dacă exista o astfel de situație în campanie, o aveam deja”, a precizat Gabriel Lazany, la Bistrițeanul Live.

Acesta a mai spus că criteriile după care vor fi asfaltate străzile vor fi foarte clare. Vor avea prioritate străzile cele mai vechi și cu cei mai mulți rezidenți.

„Vor fi niște criterii transparente, care nu vor putea fi contestate”, a completat Gabriel Lazany.

Emisiunea la care a fost invitat Gabriel Lazany o puteți urmări mai jos:

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.