13 C
Bistrița
sâmbătă, mai 11, 2024

VIDEO: Un superb cerb surprins în timp ce se-mbăiază și se pregătește de împerechere

Imagini inedite surprinse de camere în Parcul Național Munții Rodnei. Un cerb superb se îmbăiază și se pregătește pentru împerechere…

Boncănitul cerbilor este mugetul pe care masculii îl fac în perioada de împerechere. Toamna, atunci când frunzele se colorează în zeci de nuanțe, sezonul de boncănit este un adevărat spectacol și trebuie experimentat cel puțin o dată în viață.

Cerbii își anunță prezența în timpul boncănitului prin mugete puternice, prin care încearcă să-și intimideze adversarii. Intensitatea mugetelor e și un indiciu al poziției masculului în ierarhie. În timpul boncănitului, cerbii se luptă între ei folosindu-și coarnele puternice, dezvoltate de-a lungul verii, pentru a-și asigura supremația asupra cârdurilor de ciute.

Camerele de supraveghere montate în Parcul Național Munții Rodnei au surprins un astfel de moment inedit. Un cerb se îmbăiază, timp în care îți anunță mersul la ”agățat”.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro. 

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.