21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

VIDEO: Un superb cerb surprins în timp ce se-mbăiază și se pregătește de împerechere

Imagini inedite surprinse de camere în Parcul Național Munții Rodnei. Un cerb superb se îmbăiază și se pregătește pentru împerechere…

Boncănitul cerbilor este mugetul pe care masculii îl fac în perioada de împerechere. Toamna, atunci când frunzele se colorează în zeci de nuanțe, sezonul de boncănit este un adevărat spectacol și trebuie experimentat cel puțin o dată în viață.

Cerbii își anunță prezența în timpul boncănitului prin mugete puternice, prin care încearcă să-și intimideze adversarii. Intensitatea mugetelor e și un indiciu al poziției masculului în ierarhie. În timpul boncănitului, cerbii se luptă între ei folosindu-și coarnele puternice, dezvoltate de-a lungul verii, pentru a-și asigura supremația asupra cârdurilor de ciute.

Camerele de supraveghere montate în Parcul Național Munții Rodnei au surprins un astfel de moment inedit. Un cerb se îmbăiază, timp în care îți anunță mersul la ”agățat”.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...