15.9 C
Bistrița
marți, mai 14, 2024

România, campioană mondială la minifotbal. Din lot au făcut parte și doi bistrițeni

România a cucerit, pentru prima dată în istoria sa, Campionatul Mondial de Minifotbal. Din lot au facut parte și doi bistrițeni, Vasile Pop și Bogdan Covaci, ambii legitimați la Sam Vig CCM Bistrița.

„România a cucerit pentru prima dată în istoria sa Campionatul Mondial de Minifotbal, după ce s-a impus dramatic la loviturile de departajare în fața Kazahstanului. Tricolorii au revenit în ultimele trei minute ale timpului regulamentar de la 0-2 și au împins meciul în prelungiri, după care s-au impus la penalty-uri cu scorul de 12-11„, potrivit eurosport.ro.

Din lot au făcut parte și Vasile Pop (32 de ani) și Bogdan Covaci (34 de ani), ambii legitimați la Sam Vig CCM Bistrița. Bogdan Covaci a marcat chiar penalty-ul decisiv.

Astfel, elevii lui Virgil Bejenaru cuceresc pentru prima dată titlul mondial, după două medalii de bronz cucerite la precedentele două ediții„, conform sursei citate.

Mai multe detalii despre performanța României puteți citi AICI. 

Sursă foto Facebook Sam Vig Ccm 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro. 

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.