21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

BISTRIȚA: Dan Helciug & Spitalul de Urgență concertează mâine în Soho!

Dan Helciug și trupa lui înființată în 2000 – Spitalul de Urgență – concertează sâmbătă, 11 noiembrie, în SOHO Music Hall!

Dacă nu aveți încă planuri pentru ziua de sâmbătă – vă facem noi o recomandare: Dan Helciug – fondatorul trupei Spitalul de Urgență, compozitor, textier, lider vocal – vă așteaptă de la ora 20.00, în SOHO Music Hall.
Stilul Balkan-Rock cu care și-au cucerit publicul, dar și hituri celebre precum Trăiască Berea, Lăutarii, Bici My Mother, Ori la Bal ori La Spital, Prietenii, Barbut, Șuțu… și multe altele vor răsuna și la Bistrița, sâmbătă seară.
Spitalul de Urgență & Dan Helciug au la activ peste 3000 de concerte, și foarte multe turnee naționale. Muzicienii au participat la numeroase festivaluri interne și internaționale, iar în 11 noiembrie, de la ora 20.00, sunt pregătiți să facă un show de zile mari și în Soho.

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...