8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

BISTRIȚA: Dan Helciug & Spitalul de Urgență concertează mâine în Soho!

Dan Helciug și trupa lui înființată în 2000 – Spitalul de Urgență – concertează sâmbătă, 11 noiembrie, în SOHO Music Hall!

Dacă nu aveți încă planuri pentru ziua de sâmbătă – vă facem noi o recomandare: Dan Helciug – fondatorul trupei Spitalul de Urgență, compozitor, textier, lider vocal – vă așteaptă de la ora 20.00, în SOHO Music Hall.
Stilul Balkan-Rock cu care și-au cucerit publicul, dar și hituri celebre precum Trăiască Berea, Lăutarii, Bici My Mother, Ori la Bal ori La Spital, Prietenii, Barbut, Șuțu… și multe altele vor răsuna și la Bistrița, sâmbătă seară.
Spitalul de Urgență & Dan Helciug au la activ peste 3000 de concerte, și foarte multe turnee naționale. Muzicienii au participat la numeroase festivaluri interne și internaționale, iar în 11 noiembrie, de la ora 20.00, sunt pregătiți să facă un show de zile mari și în Soho.

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.