20.8 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Lorant Sas, deputat REPER, despre bilanțul EU Matrix: O mare recunoaștere a activității REPER în Parlamentul European

Ramona Strugariu, europarlamentar și copreședinta Partidului REPER, este în topul celor mai performanți membri ai Parlamentului European – a transmis deputatul REPER Lorant Sas. 

Deputatul REPER Lorant Sas a comentat pe marginea bilanțului realizat de EU Matrix – una dintre cele mai importante organizații independente de analiză a activității de la Bruxelles. Organizația a făcut bilanțul de mandat 2019-2024.

Colega noastră este în topul celor mai activi și mai influenți politicieni europeni, din 705 membri ai Parlamentului European.

  • Top 5 – justiție, afaceri interne, migrație
  • Top 15 – Buget
  • Top 20 – Afaceri instituționale

Toate înseamnă un volum de muncă legislativă uriaş şi un angajament pentru binele public pe care ne dorim să le vedem la fiecare decident politic.

Este o mare recunoaștere a întregii activități din Parlamentul European, a profesionalismului și rigorii cu care a negociat de-a lungul mandatului dosare importante pentru România și Europa. Este vorba despre dosare precum Directiva anticorupție, Pachetul legislativ pentru combaterea spălării banilor sau Actul european pentru libertatea presei.

Delegația europarlamentarilor REPER vă mulțumește pentru încredere. Continuăm!”, a transmis deputatul REPER Lorant Sas. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.