12.6 C
Bistrița
marți, mai 21, 2024

Patru copii răniți în accidente, chiar de 8 Martie

Patru copii și o tânără au fost răniți astăzi, în Bistrița-Năsăud, în urma a două accidente rutiere. Unul s-a produs în Beclean, iar celălalt în Anieș.

Două echipaje SAJ Bistrița-Năsăud și un echipaj de prim ajutor SMURD, alături de un echipaj de pompieri pentru asigurarea măsurilor specifice, au intervenit astăzi la un accident rutier, produs pe raza localității Anieș.

La UPU SMURD Bistrița au fost transportați doi copii în vârstă de aproximativ 12 ani, un copil de 7 ani, respectiv o femeie în vârstă de 22 de ani”, potrivit ISU BN.

Astăzi, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au intervenit la un accident rutier, semnalat în Anieș.

Din primele date, un autoturism condus de o femeie de 34 de ani din Anieș a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 22 de ani din Sângeorz-Băi.

În urma accidentului a rezultat rănirea șoferiței de 22 de ani și a trei pasageri.

În urma testării cu aparatul etilotest a celor două participante la traficul rutier auto au rezultat valori negative.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutier, în cadrul unui dosar penal”, a transmis IPJ BN.

Tot astăzi, un copil a fost lovit de o mașină, în Beclean.

La locul evenimentului polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat de 58 de ani din Bistrița a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 14 ani care se afla angajat în traversarea părții carosabile.

În urma accidentului pietonul a fost rănit, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate la spital.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Compartimentului Rutier Beclean în cadrul unui dosar penal”, potrivit IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...