10.4 C
Bistrița
duminică, mai 12, 2024

FII REPORTER: Un copac stă să cadă de o săptămână în Parcul Mare. Nu se sesizează nimeni

Un cititor ne-a semnalat faptul că în Parcul Mare un copac e pe cale să cadă, însă nimeni nu a luat măsuri în acest sens. „La un vânt mai puternic cade peste cineva” – atrage atenția acesta.

Un cititor ieșit la plimbare prin Parcul Mare a observat un copac care stă să cadă.

Acesta este revoltat de faptul că nimeni nu ia măsuri, înainte să se producă vreo nenorocire.

Este un copac în parc pe cale să cadă… De o săptămână nu se sesizează nimeni. E sprijinit în altul și cu siguranță, la un vânt mai puternic, cade peste cineva” – atrage atenția cititorul nostru.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro. 

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.