21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Casa EMA caută cel mai bun om – pentru cel mai bun job!

Se caută persoană care să lucreze la recepția Casei EMA! Ai nevoie de un zâmbet, veselie și dorință de muncă într-o echipă care nu te va lăsa să te plictisești nici măcar o clipă. APLICĂ pentru un cel mai bun job:

Casa EMA vrea să își completeze echipa cu o persoană sprintenă, veselă și descurcăreață. Dacă îndeplinești aceste condiții, vrei să lucrezi la spa și știi că zâmbetul e un accesoriu esențial, aplică pentru job! Dacă știi pe cineva care se încadrează, folosește datele de contact de mai jos pentru a programa un interviu:

Mobil: 0747 026 593

E-mail: [email protected]

Dacă vrei să stai toată ziua la spa, acum e șansa ta! Cei mai buni oameni, cei mai relaxați, activi și sănătoși, merită un loc de muncă pe măsură!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: