12.6 C
Bistrița
marți, mai 21, 2024

FOTO/VIDEO: Frații Turda au cucerit jurații de la Chefi la Cuțite cu o rețetă sănătoasă româneasă

Rareș Turda, cunoscut ca și Starostele României, și fratele său Mihai, au participat la emisiunea Chefi la Cuțite. Aceștia au gătit o mâncare tradițională, care i-a propulsat în etapa următoare.

Episodul 10 din sezonul 13 al showului culinar Chefi la Cuțite a fost difuzat aseară pe micile ecrane. În cadrul acestuia au apărut și frații Turda, Rareș și Mihai. Cei doi sunt cunoscuți pentru partea de organizare și entertainment la evenimente.

A fost o experiență extraordinară. A fost un show, cu adevărat! Și le-am dat cadou măciuca noastră. Și bineînțeles că le-am dus țuică de pe meleagurile noastre!” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Rareș Turda – Starostele României.

Rareș și Mihai au gătit o pomana porcului, cu varză înăcrită și un păhărel de țuică. Cei doi au fost apreciați pentru activitatea pe care o fac, pentru faptul că duc tradiția mai departe, dar și pentru gustul din farfurie.

Am simțit tradiție, gust! Sunteți pe gustul nostru” au spus chefii care le-au oferit cuțitele.

Preparatul lor i-a dus în etapa următoare. Întreaga experiență o puteți urmări aici:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...