25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO/VIDEO: Frații Turda au cucerit jurații de la Chefi la Cuțite cu o rețetă sănătoasă româneasă

Rareș Turda, cunoscut ca și Starostele României, și fratele său Mihai, au participat la emisiunea Chefi la Cuțite. Aceștia au gătit o mâncare tradițională, care i-a propulsat în etapa următoare.

Episodul 10 din sezonul 13 al showului culinar Chefi la Cuțite a fost difuzat aseară pe micile ecrane. În cadrul acestuia au apărut și frații Turda, Rareș și Mihai. Cei doi sunt cunoscuți pentru partea de organizare și entertainment la evenimente.

A fost o experiență extraordinară. A fost un show, cu adevărat! Și le-am dat cadou măciuca noastră. Și bineînțeles că le-am dus țuică de pe meleagurile noastre!” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Rareș Turda – Starostele României.

Rareș și Mihai au gătit o pomana porcului, cu varză înăcrită și un păhărel de țuică. Cei doi au fost apreciați pentru activitatea pe care o fac, pentru faptul că duc tradiția mai departe, dar și pentru gustul din farfurie.

Am simțit tradiție, gust! Sunteți pe gustul nostru” au spus chefii care le-au oferit cuțitele.

Preparatul lor i-a dus în etapa următoare. Întreaga experiență o puteți urmări aici:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.