Echipa Food’n’Venture, din care a făcut parte și Chef Radu Zărnescu, a obținut o performanță remarcabilă la cea de-a 36-a ediție a prestigiosului World Championship Invitational Jack Daniel’s, desfășurat în Lynchburg, Tennessee, SUA, competiție la care au participat maeștri ai grătarului din întreaga lume. Food’n’Venture s-a clasat pe cel mai înalt loc al podiumului, obținând distincția “Rocky Donner Memorial International Team Award Overall Pork Category”.
Echipa Food’n’Venture, compusă din Szabolcs Lengyel – căpitanul echipei, Attila Zavodszky, Judith Szalavari, Chef Radu Zărnescu și Iulia Drăguț, a cucerit patria BBQ!
Aceștia au participat zilele trecute la prestigioasa competiție World Championship Invitational Jack Daniel’s, ediția a 36-a, în Tennessee, și au obținut distincția “Rocky Donner Memorial International Team Award Overall Pork Category” – cel mai bun punctaj (primul loc) la categoriile carne din porc, respectiv Porc Ribs și Pork (Shoulder/Butt), la secțiunea internațională.
„Echipa noastră a obținut acest rezultat cu materii prime locale din USA achiziționate printr-o selecție strictă la fața locului, iar carnea de porc a fost din rasa Duroc – originală din Nord-Est-ul continentului Nord-American, mai precis din New York – Statul New Jersey.
Achiziția pieselor din carne de porc a fost realizată cu sprijinul lui Jed Thompson din Alpha – Kentucky, un mare împătimit al competițiilor organizate sub licența KCBC (Kansas City Barbeque Societies) care s-a oferit voluntar în sprijinul logistic al echipei noastre”, a transmis echipa Food’n’Venture.
Această recunoaștere internațională confirmă profesionalismul, dăruirea și spiritul de echipă care definesc Food’n’Venture, formată din oameni care promovează excelența, creativitatea și respectul pentru tradiția culinară.
În spatele acestui succes se află visul lui Szabi Lengyel, confirmat de performanțele obținute la cele două competiții internaționale câștigate anul acesta în Europa, dar și de colaborarea sa cu Chef Radu Zărnescu de-a lungul anilor, prin numeroase întâlniri și proiecte comune.
„Succesul obținut la Jack Daniel’s World Championship Invitational reprezintă nu doar o validare a valorii individuale și colective a membrilor echipei, ci și o contribuție importantă la promovarea imaginii gastronomiei românești pe scena internațională, Food’n’Venture fiind promotorul poziționării României pe harta mondială a sectorului Grill&BBQ prin mai multe participări în proiecte la nivel mondial!
Romanian Grill&BBQ Competițional Team by Food’n’Venture mulțumește partenerilor care au susținut această inițiativă: Food Nova by Maria Trading, Hanul Bucovinei, Grill Expert, mrFoc.ro!”, a mai transmis echipa.