9.4 C
Bistrița
luni, noiembrie 17, 2025

De la tatuaje, la mâncare! Un sîngeorzan care administrează un salon de tatuaje a deschis noul sezon de la Chefi la Cuțite

Un antreprenor de 35 de ani din Sîngeorz-Băi, care administrează de mai bine de un deceniu un salon de tatuaje în Cluj-Napoca a deschis noul sezon al show-ului culinar Chefi la Cuțite. Acesta a mizat pe aripioare la cuptor cu sos blue cheese, însă nu i-a convins pe chefi.

Alex Ureche are 35 de ani și este din Sîngeorz-Băi. Deține, alături de soția sa, un salon de tatuaje în Cluj-Napoca, iar în ultimii ani a fost „pânza” soției sale, care este tatoo artist.

Acesta a jonglat cu mai multe business-uri, iar în pandemie și-a îndreptat atenția spre bucătărie. A început cu un food truck axat pe pizza, iar de curând a deschis și un restaurant în Cluj-Napoca.

Alex a deschis noul sezon al show-ului culinar Chefi de Cuțite, de la Antena 1, prezentând chiar prima farfurie a emisiunii. Acesta a mizat pe aripioare la cuptor cu sos blue cheese.

„Am prins drag față de bucătărie după pandemie și am deschis propriul meu food truck cu pizza. După un an de zile de experiență cu rulota, am deschis propriul meu restaurant în Cluj. O să fim axați pe pizza, panini și mici deserturi. Eu vreau să merg doar pe astea”, a spus Alex Ureche, la Chefi la Cuțite.

Din păcate, preparatul sîngeorzanului nu i-a convins pe chefi, care au precizat că preparatul a fost prea simplu și că se așteptau la mai multă complexitate în farfurie.

Bistrițeanul.ro a pezentat povestea lui Alex Ureche aici:

Alex Ureche, sîngeorzanul care a investit în cea mai mare pasiune a sa: tatuajele! Acesta și-a pus „pielea” la bătaie pentru soția tattoo artist

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – Performanța, recunoscută: Alin Ioaneș și ROMBAT, premiați la Automotive Today Awards!

Compania ROMBAT a obținut o dublă recunoaștere prestigioasă în cadrul galei Automotive Today Awards 2025, organizată...

BCVO Logistics angajează Manageri de zonă, restaurantul Numa’ Bun caută Casier și preparator de burgeri! NOI locuri de muncă, în Bistrița

BCVO Logistics angajează manageri de zonă / planificatori transport! Restaurantul fast-food Numa’ Bun caută preparatori sandwich-uri / burgeri și casier! Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier și Clinica Sanovil. Se caută economist, jurist, psiholog, infirmieră, asistent șef șantier și inginer instalații. Oferta completă - mai jos:

Profesioniștii de la WAXUS Imobiliare sunt alături de tine, de la prima idee de a-ți cumpăra un imobil, până devine proprietatea ta

WAXUS Imobiliare a ajuns și la Bistrița. Cu o experiență de câțiva ani în piața imobiliară,...