10.4 C
Bistrița
duminică, mai 12, 2024

Hoț prins în flagrant

A crezut că nu-l vede nimeni! Totuși, polițiștii au fost pe fază. Acum s-a ales cu dosar penal. Alți doi hoți au fost identificați de polițiști și bunul furat a fost dat proprietarului.

Un bărbat, de 35 de ani, din Sigmir avea nevoie de un acumulator. A venit în Bistrița, și probabil, în drum spre magazin, i-a venit o altă idee.

Acesta s-a oprit lângă un autoturism parcat, și a început să meșterească.

Doar că, în timp ce se chinuia să ia un acumulator, polițiștii l-au văzut.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, anunță reprezentanții IPJ BN.

Alți doi hoți, identificați

În noaptea de 21/22 aprilie, din curtea unei case din Lechința, a dispărut un moped.

Păgubitul a anunțat poliția, care a început cercetările.

Ieri, hoții au fost identificați. Aceștia sunt doi băieți, unul de 18 ani și unul de 14 ani, ambii din Lechința.

„Prejudiciul a fost recuperat de polițiști și restituit părții vătămate, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au explicat polițiștii.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro. 

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.