19.7 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

FOTO: Momente de foc, într-un concurs incendiar, pe stadionul din Bistrița

Ieri, stadionul Jean Pădureanu din municipiu a fost gazda unui concurs altfel. Foc, apă, scări, transpirație, greutăți, cățărări și multă adrenalină, într-o întrecere a luptătorilor cu focul. Cele mai bune echipe, din cadrul serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, au fost premiate.

Peste 100 de oameni care înfruntă focul și situațiile de urgență au fost ieri pe stadionul Jean Pădureanu din municipiu. Aceștia s-au întrecut, în cadrul unui concurs incendiar.

„Şapte servicii voluntare (Sieuț, Feldru, Dumitra, Ilva Mare, Livezile, Lunca Ilvei și Bistriţa) și patru servicii private pentru situaţii de urgenţă (SC Teraplast SA, SC Rombat SA, SC Silvania International SRL și SC Stargate SRL) s-au concurat preţ de câteva ore în cadrul Concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă – Etapa Judeţeană. Cele trei probe: pista cu obstacole pe 100 m, stafeta 4 x 100 m și realizarea dispozitivului de intervenţie sunt specifice pregătirii pompierilor militari şi civili, deopotrivă şi au un rol esenţial în formarea deprinderilor necesare celor care luptă zi de zi cu focul”, anunță reprezentanții ISU BN.

În urma susținerii probelor, s-au desemnat câștigătorii locurilor I, II și III, la SVSU și SPSU. Aceștia au primit diplome și cupe. Câștigătorii locului I vor reprezenta județul la etapa interjudețeană, ce va avea loc la Mureș, în perioada 1 – 15 iulie.

Clasamentul final este: la SVSU: locul 1 – SVSU Bistriţa, locul 2 – SVSU Dumitra, locul 3 – SVSU Ilva Mare, iar la SPSU: locul 1 – SPSU Silvania Internaţional, locul 2 – SPSU Teraplast, locul 3 SPSU Rombat”, au anunțat cei de la ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: