21.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Dar din dar se face rai! Se caută un copil ce iubește bicicletele, dar nu-și permite una

Se spune că e mai ferice să dai, decât să primești! Și mulți au experimentat acest lucru. Acum, se caută un copilaș ce iubește bicicletele, dar nu-și permite una.

E vară, vreme frumoasă și cel mai plăcut e să îți petreci ziua în aer liber! Iar copiii adoră parcurile, datul cu rolele sau cu bicicletele.

Doar că unii copii nu au biciclete și nici posibilitatea de a-și cumpăra una.

Ei bine, un copil va deveni mai fericit! O bicicletă își caută proprietar!

„Dacă știți pe cineva care are nevoie de o bicicletă pentru un copil mai nevoiaș, vă rog să mă anunțați. O donez pentru că și eu am primit-o gratis”, au scris cei de la Service biciclete ”La Batrinu”.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.