-5.4 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

FOTO/VIDEO – Simona Halep, căutată la Bistrița. Sportive din 8 țări se întrec în Ținutul Contelui Dracula

Bistrița găzduiește în perioada 1-3 august Junior FED Cup, care a reunit 24 de jucătoare până în 18 ani, din 8 țări, printre care și România. Evenimentul este unul dintre cele mai importante din Europa și este găzduit de Grand Slam Tennis Club.

Unul dintre cele trei turnee de calificare la European Summer Cups la tenis de câmp se desfășoară în perioada 1-3 august la Bistrița, pe terenurile Grand Slam Tennis Club.

Junior FED Cup reunește sportive din 8 țări : Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Franța, Grecia, Olanda, Spania, Turcia și România. Cele 24 de sportive se vor lupta în cele trei zile atât la simplu, cât și la dublu.

Startul competiției a fost dat în această dimineață, la ora 10:00, în prezența autorităților județene și locale, dar și a secretarului de stat Sorin Roșu Mareș. Este pentru prima dată când Bistrița găzduiește un eveniment de o asemenea amploare.

În 2006, competiția a fost castigată tocmai de Simona Halep, care a fost în echipă cu Irina Begu. Evenimentul sportiv care se desfășoară de câteva decenii bune reprezintă o rampă bună de lansare pentru jucătorii de tenis, reunind de-a lungul timpului nume cunoscute din acest sport.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: