10 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Briana Bălan, de la Liceul „Corneliu Baba” din Bistrița, este campioană europeană!

Ieri s-a încheiat la Oradea campionatul european la care au participat tineri din 17 țări europene – peste 240 de băieți și peste 100 de fete – între care și bistrițeanca Briana Bălan care a reușit să cucerească medalia de aur!

În perioada 31 iulie – 5 august s-a desfășurat la Oradea Campionatul European Individual de Șah Rapid, Blitz și Dezlegări. La competiție au participat 244 băieţi şi 103 fete din 17 ţări europene, la categoriile de vârstă U8 până la U18.

Șahista bistrițeană Briana Cleopatra Bălan a participat la categoria fete 18 ani, unde a obținut medalia de aur la proba ei preferată – Dezlegari. Briana a reușit să  obțină cel mai bun punctaj și cel mai bun timp, cucerind o medalie care vine să completeze palmaresul ei. Tânăra din Bistrița a devenit campioană națională în 2017 la această probă, după ce ani la rând s-a aflat mereu pe podium.

Ea este elevă la Liceul de Arte „Corneliu Baba” din Bistrița și e dublu legitimată la LPS Satu Mare și la Asociația Șah Club Bistrița.

Foto @ Federația Română de Șah

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: