21.8 C
Bistrița
duminică, mai 19, 2024

Șoferul care a provocat accidentul teribil de la Dobric a murit

Tânărul de 28 de ani care se afla la volanul unui autoturism care în urmă cu o săptămână a intrat într-un cap de pod în Dobric a decedat. Acesta era internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, în comă. Pasagerul din dreapta, un tânăr de 22 de ani, internat la o clinică din Târgu Mureș, începe să își revină.

Accidentul a avut loc în urmă cu aproape o săptămână, în Dobric, pe DJ171. La volanul mașinii se afla Cristi B., un tânăr de 28 de ani din localitate. Într-o curbă la dreapta, acesta a pierdut controlul volanului, a pierdut partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Acesta mai era însoțit de un tânăr de 22 de ani. Unul dintre tineri a fost găsit încarcerat și inconștient, iar celălalt conștient și cu multiple traumatisme. Echipajele medicale au reușit să îl mențină în viață pe șoferul de 28 de ani.

Tânărul a ajuns la spital în stare foarte gravă, fiind până astăzi, în comă. Astăzi, acesta a pierdut lupta cu viața, decedând în jurul orei 16:00. Cristi B. muncea de mai multă vreme în Franța, însă venea periodic acasă. Acesta nu era căsătorit.

Pasagerul din dreapta a fost transportat în aceeași zi, cu un elicopter SMURD, la o clinică de specialitate din Târgu Mureș. Acolo, se pare că ar fi fost supus unei intervenții chirurgicale, iar în prezent începe să își revină.

Foto: Facebook

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.