20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Șoferul care a provocat accidentul teribil de la Dobric a murit

Tânărul de 28 de ani care se afla la volanul unui autoturism care în urmă cu o săptămână a intrat într-un cap de pod în Dobric a decedat. Acesta era internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, în comă. Pasagerul din dreapta, un tânăr de 22 de ani, internat la o clinică din Târgu Mureș, începe să își revină.

Accidentul a avut loc în urmă cu aproape o săptămână, în Dobric, pe DJ171. La volanul mașinii se afla Cristi B., un tânăr de 28 de ani din localitate. Într-o curbă la dreapta, acesta a pierdut controlul volanului, a pierdut partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Acesta mai era însoțit de un tânăr de 22 de ani. Unul dintre tineri a fost găsit încarcerat și inconștient, iar celălalt conștient și cu multiple traumatisme. Echipajele medicale au reușit să îl mențină în viață pe șoferul de 28 de ani.

Tânărul a ajuns la spital în stare foarte gravă, fiind până astăzi, în comă. Astăzi, acesta a pierdut lupta cu viața, decedând în jurul orei 16:00. Cristi B. muncea de mai multă vreme în Franța, însă venea periodic acasă. Acesta nu era căsătorit.

Pasagerul din dreapta a fost transportat în aceeași zi, cu un elicopter SMURD, la o clinică de specialitate din Târgu Mureș. Acolo, se pare că ar fi fost supus unei intervenții chirurgicale, iar în prezent începe să își revină.

Foto: Facebook

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...