13.8 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

FOTO: Trafic paralizat la intrare în Năsăud! Cât mai durează lucrările la calea ferată

De o săptămână se lucrează intens la trecerea la nivel cu calea ferată de la intrarea în Năsăud. Traficul, și așa aglomerat, de felul lui, în acea zonă, este acum paralizat de-a dreptul. Cozile de mașini se întind pe distanțe lungi, iar nervii șoferilor sunt puși la grea încercare.

Șoferii care au de traversat orașul Năsăud sunt puși la grea încercare. La intrarea în oraș se execută lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată.

Deși lucrările au început de o săptămână , încă mai este de lucru.

E vorba de două lucrări diferite care se fac în zonă, executate de două firme. Una dintre lucrări prevede schimbarea dalelor de beton cu dale cauciucate. Iar a doua lucrare e de montare a barierelor”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Dorin Vlașin, viceprimarul orașului Năsăud.

Conform contractelor, lucrările au termen de execuție până în 19 octombrie, adică finele acestei săptămâni.

Circulația se desfășoară alternativ, când pe o bandă, când pe alta, în funcție de înaintarea lucrărilor.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: