19.2 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

FOTO/VIDEO – Incendiu puternic la Nepos! Pompieri voluntari au fost chemați de acasă pentru a potoli focul

Un incendiu puternic a cuprins în această seară o casă și o anexă gospodărească din localitatea Nepos. Flăcările violente au necesitat intervenția rapidă a pompierilor și chiar chemarea unora voluntari de acasă.

Incendiul a început să se manifeste începând cu ora 21:30 la o casă din localitatea Nepos. În cele din urmă, acesta s-a extins și la o anexă, însă pompierii au reușit să împiedice extinderea flăcărilor și la casele învecinate.

Din cauza flăcărilor violente, se pare că unii pompieri voluntari au fost chemați de acasă pentru a da o mână de ajutor.

„La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la casă și anexă. Pompierii au reușit în scurt timp localizarea incendiului și împiedicarea propagării la casa vecină. Se lucrează pentru stingerea și lichidarea incendiului”, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

UPDATE:

Casa respectivă nu era locuită, iar în momentul producerii incendiului nu era nimeni în interior. Se pare că proprietara a decedat, iar urmașii acesteia au vândut proprietatea unor vecini. În urma incendiului au ars 70 de metri pătrați din acoperiș și o lemnărie.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: