9.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Bolnavă de leucemie, Andreea își dorește o perucă

Povestea Andreei, micuța din Romuli ce se luptă cu leucemia, într-un spital din Mureș, a atins comunitatea bistrițeană. Fetiță fiind, cu un chip frumos ca de înger, Andreea mai are o suferință. Îi lipsește părul, cel ce-i dă „feminitate”. De aceea are o mare dorință:

Viața unei familii din Romuli a luat o întorsătură dureroasă, când, la începutul anului acestuia, unul dintre copii a început să acuze dureri de oase.

După câteva luni de umblat prin spitale, a venit și verdictul: leucemie.

Din luna mai, Andreea, de 11 anișori, și mama ei, stau în spitalul din Târgul Mureș și se roagă ca oamenii să doneze sânge și trombocite, vitale tratamentului fetiței.

Ca și cum boala aceasta nu ar fi de ajuns, Andreea trăiește acasă o adevărată dramă. Condițiile în care trăiește această familie sunt inumane, veniturile sunt mici și ocazionale, așa că orice ajutor e binevenit.

Deși se luptă să trăiască și nu-și arată durerea, fața Andreei este tristă. Îi lipsește foarte mult părul, cel care o făcea să arate… ca o fetiță.

Își dorește foarte mult o perucă șatenă. Așa, până pe umeri. Poate cineva are și o poate dona”, ne-a scris mama micuței.

De aceea Andreea se tot joacă cu aplicațiile foto… Vrea să se simtă frumoasă!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.