22.3 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

Bolnavă de leucemie, Andreea își dorește o perucă

Povestea Andreei, micuța din Romuli ce se luptă cu leucemia, într-un spital din Mureș, a atins comunitatea bistrițeană. Fetiță fiind, cu un chip frumos ca de înger, Andreea mai are o suferință. Îi lipsește părul, cel ce-i dă „feminitate”. De aceea are o mare dorință:

Viața unei familii din Romuli a luat o întorsătură dureroasă, când, la începutul anului acestuia, unul dintre copii a început să acuze dureri de oase.

După câteva luni de umblat prin spitale, a venit și verdictul: leucemie.

Din luna mai, Andreea, de 11 anișori, și mama ei, stau în spitalul din Târgul Mureș și se roagă ca oamenii să doneze sânge și trombocite, vitale tratamentului fetiței.

Ca și cum boala aceasta nu ar fi de ajuns, Andreea trăiește acasă o adevărată dramă. Condițiile în care trăiește această familie sunt inumane, veniturile sunt mici și ocazionale, așa că orice ajutor e binevenit.

Deși se luptă să trăiască și nu-și arată durerea, fața Andreei este tristă. Îi lipsește foarte mult părul, cel care o făcea să arate… ca o fetiță.

Își dorește foarte mult o perucă șatenă. Așa, până pe umeri. Poate cineva are și o poate dona”, ne-a scris mama micuței.

De aceea Andreea se tot joacă cu aplicațiile foto… Vrea să se simtă frumoasă!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!