14.5 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Teaca: L-a înjunghiat cu cuțitul în gât și apoi a fugit!

Doi bărbați au început să se certe, ieri, pe o pășune din comuna Teaca. Unul a scos cuțitul, l-a înjunghiat în gât pe celălalt, după care a luat-o la fugă pe câmp.

Polițiștii au avut de periat ieri pașunile din zona Ocnița, comuna Teaca.

Acolo, în zona numită „Doșniță”, doi bărbați au avut de „împărțit” ceva, iar unul a fost rănit.

Mai exact, un bărbat de 35 de ani din Teaca s-a luat la ceartă cu unul de 30 de ani din Reghin. la un moment dat, cel mai tânăr a scos un cuțit, lovindu-l pe adversarul său în zona gâtului.

Apoi la luat-o la fugă pe câmp.

„Acesta a fost căutat de polițiștii de la Investigații Criminale și Acțiuni Speciale, fiind găsit la scurt timp, la o distanță de aproximativ 5 km de locul unde s-a petrecut agresiunea, aproape de județul Mureș”, anunță reprezentanții IPJ BN.

Victima a ajuns la spital și cei de la medicina legală au constatat că rănile suferite nu îi pun viața în pericol. Totuși, are nevoie de 11- 12 zile de îngrijiri medicale.

„A fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, iar față de bărbatul din Reghin a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările continuă pentru tentativă la infracțiunea de omor”, conchid polițiștii.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: