16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

29 noiembrie – 1 decembrie: Trei seri de poveste la Taverna Dogarilor!

Dj Tonik, Acustring’s Band și Virgil Rus, Mina Buga și formația sunt cei care vor asigura trei seri de poveste la resturantul Taverna Dogarilor de pe Strada Alexandru Odobescu din Bistrița, de joi până sâmbătă inclusiv. Organizatorii au și un motiv întemeiat de aleasă sărbătoare: se împlinesc 6 ani de când micul restaurant și-a deschis porțile, oferind clienților săi preparate alese și evenimente de neuitat!

Joi, 29 noiembrie se împlinesc 6 ani de când restaurantul Taverna Dogarilor de pe strada Alexandru Odobescu din Bistrița își primește clienții într-o ambianță plăcută și relaxantă, la care se adaugă preparatele atent pregătite, vinurile alese și evimentele organizate în special în serile de joi și vineri. Și cum e un motiv de sărbătoare, la Taverna Dogarilor se anunță trei seri de poveste, tot una și una, care vor avea ca tematică principală muzica românească.

Astfel, joi, 29 noiembrie, de la ora 21:00 se începe Seara Retro Românească cu Dj Tonik. Fiind o zi aniversară, nu vor lipsi din „meniu”, surprizele și premiile din partea casei la care se aduagă dansul și distracția garantate.

Vineri, 30 noiembrie, de la ora 20:30, sărbătoarea continuă alături de Acustring’s Band și invitatul special, Virgil Rus, care promit o seară live sută la sută românescă. Cea de-a treia seară, sâmbătă, 1 decembrie este dedicată portului popular și tradițiilor românești. De la ora 19:00, atomosfera va fi întreținută de Mina Buga și formația (Ionel Costinea – vioară, Adrian Lunca – clape și Cosmin Neagoș – saxofon).

Și cum este Ziua Națională a României și Centenarul Marii Uniri, clienții sunt invitați să îmbrace straie de sărbătoare: costum popular sau ie. Cel mai frumos costum va fi premiat de Crama Oprișor. Meniul propus de Taverna Dogarilor de 1 Decembrie va fi la alegere, cu specific tradițional românesc. La toate acestea se adaugă și programul atent pregătit de organizatori: muzică populară dedicată Zilei de 1 Decembrie, Hora Unirii, joc și cântec popular.

Săptămâna aceasta reprezintă pentru noi, personalul de la Taverna Dogarilor și toți colaboratorii noștri, un motiv de sărbătoare. Sunt 6 ani de când ne desfășurăm activitatea, 6 ani în care am încercat să fim alături de clienții noștri, să le înțelegem nevoile și să venim  în permanență cu ceva nou. Iar aceste evenimente atent pregătite de firma cu care noi colaborăm, Social Media Care, sunt organizate cu gândul la clienții noștri cărora le mulțumim pentru încredere”, spune Honoria Rațiu, administratorul restaurantului Taverna Dogarilor.

Și cum locurile sunt limitate, puteți rezerva din timp o masă pentru seara care vi se potrivește la Taverna Dogarilor sunând la 0363/401273, 0744930183 sau direct prin mesaj pe pagina Facebook: https://www.facebook.com/tavernadogarilor.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.