-5.9 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

29 noiembrie – 1 decembrie: Trei seri de poveste la Taverna Dogarilor!

Dj Tonik, Acustring’s Band și Virgil Rus, Mina Buga și formația sunt cei care vor asigura trei seri de poveste la resturantul Taverna Dogarilor de pe Strada Alexandru Odobescu din Bistrița, de joi până sâmbătă inclusiv. Organizatorii au și un motiv întemeiat de aleasă sărbătoare: se împlinesc 6 ani de când micul restaurant și-a deschis porțile, oferind clienților săi preparate alese și evenimente de neuitat!

Joi, 29 noiembrie se împlinesc 6 ani de când restaurantul Taverna Dogarilor de pe strada Alexandru Odobescu din Bistrița își primește clienții într-o ambianță plăcută și relaxantă, la care se adaugă preparatele atent pregătite, vinurile alese și evimentele organizate în special în serile de joi și vineri. Și cum e un motiv de sărbătoare, la Taverna Dogarilor se anunță trei seri de poveste, tot una și una, care vor avea ca tematică principală muzica românească.

Astfel, joi, 29 noiembrie, de la ora 21:00 se începe Seara Retro Românească cu Dj Tonik. Fiind o zi aniversară, nu vor lipsi din „meniu”, surprizele și premiile din partea casei la care se aduagă dansul și distracția garantate.

Vineri, 30 noiembrie, de la ora 20:30, sărbătoarea continuă alături de Acustring’s Band și invitatul special, Virgil Rus, care promit o seară live sută la sută românescă. Cea de-a treia seară, sâmbătă, 1 decembrie este dedicată portului popular și tradițiilor românești. De la ora 19:00, atomosfera va fi întreținută de Mina Buga și formația (Ionel Costinea – vioară, Adrian Lunca – clape și Cosmin Neagoș – saxofon).

Și cum este Ziua Națională a României și Centenarul Marii Uniri, clienții sunt invitați să îmbrace straie de sărbătoare: costum popular sau ie. Cel mai frumos costum va fi premiat de Crama Oprișor. Meniul propus de Taverna Dogarilor de 1 Decembrie va fi la alegere, cu specific tradițional românesc. La toate acestea se adaugă și programul atent pregătit de organizatori: muzică populară dedicată Zilei de 1 Decembrie, Hora Unirii, joc și cântec popular.

Săptămâna aceasta reprezintă pentru noi, personalul de la Taverna Dogarilor și toți colaboratorii noștri, un motiv de sărbătoare. Sunt 6 ani de când ne desfășurăm activitatea, 6 ani în care am încercat să fim alături de clienții noștri, să le înțelegem nevoile și să venim  în permanență cu ceva nou. Iar aceste evenimente atent pregătite de firma cu care noi colaborăm, Social Media Care, sunt organizate cu gândul la clienții noștri cărora le mulțumim pentru încredere”, spune Honoria Rațiu, administratorul restaurantului Taverna Dogarilor.

Și cum locurile sunt limitate, puteți rezerva din timp o masă pentru seara care vi se potrivește la Taverna Dogarilor sunând la 0363/401273, 0744930183 sau direct prin mesaj pe pagina Facebook: https://www.facebook.com/tavernadogarilor.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...

La MedTOTAL beneficiezi de cel mai mic preț, la testele rapide Covid-19

La Policlinica MedTotal, specialiștii în sănătate te ajută să te testezi rapid și la cel mai...