18.9 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

S-au jucat cu focul și i-a costat scump! 6 persoane s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinse cu artificii și petarde

300 de kilograme de articole pirotehnice au confiscat în ultimele zile polițiștii din diverse zone ale județului. 6 persoane s-au ales cu dosar penal, pentru că au scos la vânzare artificii și petarde fără a avea autorizație sau documente pe aceste articole.

În urma acțiunilor desfășurate de polițiști în ultimele zile s-au deschis 7 dosare penale și au fost confiscate aproape 300 de kilograme de articole pirotehnice. Doar în data de 30 decembrie, polițiștii au confiscat 210 kilograme de articole pirotehnice și au întocmit trei dosare penale.

Au fost prinși un bărbat de 38 de ani în timp ce vindea fără drept articole pirotehnice într-o florărie din Beclean, un bărbat de 31 de ani din Uriu care vindea petarde și artificii în Cristeștii Ciceului și un bărbat de 34 de ani din Bistrița, care comercializa astfel de produse în Năsăud.

În 29 decembrie, polițiștii au mai confiscat 86 de kilograme de articole pirotehnice și au mai deschis trei dosare penale. Printre cei care s-au ales cu dosar penal s-a numărat și o femeie de 39 de ani din Tureac, ce vindea petarde și artificii chiar la magazinul alimentar din localitate.

Aceeași activitate o desfășura și o femeie de 47 de ani din Ilva Mare, tot la magazinul din localitate. De asemenea, a fost prins un bărbat de 46 de ani din Lunca Ilvei, care se folosea de magazinul din localitate pentru a vinde petarde și artificii.

În 28 decembrie, polițiștii au întocmit un dosar penal ca urmare a neregulilor constatate la un magazin din Bistrița.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: