-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

FOTO: Cadouri în valoare de 15 milioane de euro, pentru locuitorii din Sîngeorz!

„O zi istorică pentru oraşul nostru!”, anunţă primarul oraşului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău: Așa cum am promis, iată și cadourile pentru voi în valoare de 15 milioane de euro, în ajun de An Nou!”

 

O veste extraordinară pentru locuitorii din Sîngeorz-Băi, care au primit, în ultima zi a anului 2018, cadouri de 15 milioane de euro!

Primarul Traian Ogâgău şi-a anunţat concetăţenii că „astăzi, cu ajutorul bunului Dumnezeu, am semnat contracte de finanțare pentru încă trei proiecte importante la care s-a muncit foarte mult”.

Este vorba despre:

  • Centru de tineret, construcție pasarelă pietonală, reabilitare vila 1 și asfaltarea unor străzi peste Someş – 5 milioane de euro.
  • Amenajarea zonei de promenadă pe Valea Borcutului și asfaltare străzi – 5 milioane de euro.
  • Amenajare piste de biciclete, pod rutier peste Someșul Mare, și asfaltare străzi – 5 milioane de euro.

Primarul Traian Ogâgău a anunţat că urmează licitația publică și, în curând, demararea lucrărilor. Acesta a mulțumit tuturor sângeorzenilor pentru înțelegere, dar şi Consiliului Local și echipei minunate pentru efortul titanic depus în această perioadă”.

Iată că, așa cum am promis în campania din 2016, în doar doi ani și jumătate, printr-o ALTFEL de abordare și multă muncă, administrația locală Sîngeorz-Băi poate fi foarte eficientă ținând cont că avem foarte multe de recuperat. La această oră avem proiecte semnate deja de aproximativ 23.000.000 de euro care vor demara curând și altele de aproape 20.000.000 de euro care vor fi semnate în cel mai scurt timp, plus unele noi aflate în studiu de oportunitate. 
Se pare că știm foarte bine să ne facem treaba în ciuda tuturor piedicilor. 
Nimic nu este imposibil atâta timp cât noi sîngeorzenii suntem uniți, harnici și punem cu toții suflet și mâna în efortul de a dezvolta și a schimba din toate punctele de vedere această frumoasă comunitate”, a mai precizat Traian Ogâgău.

Primarul şi-a propus să reabiliteze şi câteva şcoli în viitorul apropiat, să construiască grădiniţe noi, dar şi să se ocupe de școala de pe Cormaia. „Vom avea un oraș cum nu am visat vreodată. Proiectele, dragii mei, sunt singura noastră șansă pentru dezvoltarea comunității noastre”, a conchis Traian Ogâgău.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...