11.4 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Zborul păsării albastre, la Bistriţa

La Palatul Culturii are loc în această după-amiază prima întâlnire a scriitorilor bistriţeni care încep anul în forţă, cu lansarea unui volum de poeme intitulat „Zborul păsării albastre”.

Autoare este Corina Negrea, originară din Turda, poetă despre care Rodica Elena Lupu, managerul editurii bucureştene „Anamarol” care a publicat acest volum anul trecut, scria, într-o scurtă prefaţă: „La apariţia primului volum de poezii „Zborul păsării albastre”, autoarea se apropie cu emoţie de lumea scriitorilor, oameni înzestraţi cu o forţă mai puţin cunoscută, cu harul de a îmbrăca în frumoasele straie ale cuvântului şi de a reconstrui formele vieţii pe care o trăim sau numai ne-o închipuim. Existenţa este una singură, dar cu infinite forme. Bucuria revelaţiei pe care ne-o dă literatura nu poate să fie suprimată de raţiune, nici raţiunea nu e lipsită de trăiri şi de emoţii intense…

Volumul de poeme Zborul păsării albastre va fi prezentat şi la Bistriţa, în cadrul Societăţii Scriitorilor Bistriţeni Conexiuni, azi, 10 ianuarie, de la ora 17:00. Invitaţi să vorbească despre poemele din volum sunt profesorul Vasile Găurean, Dorel Cosma managerul instituţiei, Menuţ Maximinian şi poetul Alexandru Cristian Miloş. Moderatorul întâlnirii va fi scriitorul Zorin Diaconescu.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: