24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

Distracție sub influența alcoolului: Cu poliția pe urme, încătușat și târât la sediu

Cam așa a stat situația pentru un bărbat din Livezile. Acesta a făcut scandal și a fugit apoi de poliție. Când l-au prins, pentru că era agitat, l-au încătușat. Și l-au „târât” la sediul poliției.

Toată povestea a început într-un local de pe Pietonalul Liviu Rebreanu. Un client a consumat prea mult alcool și a început să facă scandal.

Cu toate că agentul de pază i-a solicitat părăsirea localului, acesta nu a vrut să asculte, ci a continuat larma. Date fiind aceste lucruri, agentul de pază a solicitat intervenția polițiștilor.

Când a auzit de oamenii legii, bărbatul, originar din Livezile, a luat-o la fugă. Polițiștii au pornit în căutarea lui și l-au identificat pe strada Vasile Alecsandri.

Pentru că nu a vrut să colaboreze și a început și să-i amenințe pe polițiști, aceștia au fost nevoiți să folosească forța și să-l imobilizeze. Astfel, bărbatul a fost încătușat și dus la sediul Poliției, pentru explicații și măsurile ce s-au impus.

Conform raportului poliției, K.A. a fost amendat cu 700 de lei pentru isprava sa.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...