9.6 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

Distracție sub influența alcoolului: Cu poliția pe urme, încătușat și târât la sediu

Cam așa a stat situația pentru un bărbat din Livezile. Acesta a făcut scandal și a fugit apoi de poliție. Când l-au prins, pentru că era agitat, l-au încătușat. Și l-au „târât” la sediul poliției.

Toată povestea a început într-un local de pe Pietonalul Liviu Rebreanu. Un client a consumat prea mult alcool și a început să facă scandal.

Cu toate că agentul de pază i-a solicitat părăsirea localului, acesta nu a vrut să asculte, ci a continuat larma. Date fiind aceste lucruri, agentul de pază a solicitat intervenția polițiștilor.

Când a auzit de oamenii legii, bărbatul, originar din Livezile, a luat-o la fugă. Polițiștii au pornit în căutarea lui și l-au identificat pe strada Vasile Alecsandri.

Pentru că nu a vrut să colaboreze și a început și să-i amenințe pe polițiști, aceștia au fost nevoiți să folosească forța și să-l imobilizeze. Astfel, bărbatul a fost încătușat și dus la sediul Poliției, pentru explicații și măsurile ce s-au impus.

Conform raportului poliției, K.A. a fost amendat cu 700 de lei pentru isprava sa.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.