-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Juma’ de mie amendă, că și-a făcut clienții fericiți!

„Clientul nostru e stăpânul nostru!” e sloganul multor localuri. Cu toate acestea, poți scoate bani frumoși din buzunar, dacă aplici asta când nu trebuie.

Este pățania unui tânăr care a luat prea în serios jobul lui.

Lucrând la un local, nu a putut rezista tentației de a-și face clienții fericiți, chiar dacă nu era momentul potrivit.

Polițiștii l-au căutat a doua zi, dimineață, și l-au taxat pentru fapta comisă.

„Pentru servirea consumatorilor cu băuturi alcoolice în localul public după ora de închidere stabilită prin autorizaţia de funcţionare, numitului S.  C.-P. (domiciliat în municipiul Bistriţa) în calitate de barman, i-a fost aplicată, la primele ore ale dimineţii, o sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 500 lei”, se arată în comunicatul Poliției Locale Bistrița.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.