8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

FOTO: Au scăpat ca prin minune, după ce șoferița a adormit la volan și a rupt un stâlp

S-a întâmplat astăzi, în Rusu Bârgăului. O șoferiță a adormit la volan. Mașina a părăsit carosabilul și a lovit un stâlp, pe care l-a rupt. Pasagerii au scăpat ca prin minune.

Trei persoane se aflau într-o mașină ce tranzita localitatea Rusu Bârgăului. Se deplasau pe direcția de mers spre Vatra Dornei, când autoturismul a părăsit partea carosabilă.

S-au lovit de un stâlp de beton, pe care l-au rupt.

Cauza accidentului pare să fi fost oboseala. Șoferița, o femeie de 49 de ani, din Republica Moldova, ar fi adormit la volan.

La locul accidentului s-au deplasat un Echipaj de Prim Ajutor, unul ASAS și polițiștii.

Din fericire, cele trei persoane care se aflau în mașină nu au fost rănite. Starea acestora a fost evaluată la fața locului, însă au refuzat transportul la spital.

Șoferița a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

 

FOTO ISU BN

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.