10.3 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Primăria Bistrița sare cu bani pentru subvenționarea taxei pentru gunoi

Supercom vrea ca locuitorii județului să plătească mai mult pentru gunoi în primele trei luni ale acestui an. Municipalitatea sare în ajutorul bistrițenilor și este dispusă să subvenționeze taxa pentru gunoi pentru această perioadă.

Supercom SA vrea să majoreze tarifele la salubritate pentru primele trei luni din an. Astfel, bistrițenii ar trebui să plătească 11,46 de lei/persoană/lună pentru gunoi, iar cei din localitățile componente aproape 4 lei/persoană/lună.

Primăria Bistrița vrea să vină în sprijinul locuitorilor săi și este dispusă să subvenționeze din bugetul propriu aceste majorări. Consilierii locali vor decide în ședința ordinară care va avea loc săptămâna aceasta dacă Primăria va direcționa fonduri în acest sens sau bistrițenii vor plăti mai mult pentru gunoi pentru aceste trei luni.

De această subvenționare nu vor avea parte și cei din localitățile componente, care vor plăti aproape 4 lei/lună/persoană. Cât costă această subvenționare a taxei pe gunoi? Ei bine, potrivit estimărilor, Primăria Bistrița trebuie să direcționeze 172.000 de lei în acest sens.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.