15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

Dispar merele uriașe de pe Bulevardul Republicii?!

Câteva mere uriașe care împodobeau de ani de zile Bulevardul Republicii au fost scoase astăzi de angajații Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița.

Câteva obiecte ornamentale care decorau Bulevardul Republicii – merele uriașe amplasate cu aproape 4 ani de zile în urmă – au fost scoase astăzi din locurile lor. Motivul care a stat la baza acestei acțiuni este „o adresă de la Poliția Rutieră a municipiului Bistrița care ne-a recomandat să mutăm obiectele decorative la o distanță de 20 de metri de trecerile de pietoni, conform Codului rutier”, după cum a explicat pentru Bistrițeanul.ro Mihai Ruști, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița.

Mihai Ruști a mai precizat că mutarea merelor nu are legătură cu solicitarea USR Bistrița, care a depus o cerere la începutul acestei luni, pentru a verifica dacă merele amplasate au autorizație de construcție sau aviz de la Mediu.

Obiectele decorative realizate din poliester armat cu fibră de sticlă de pe Bulevardul Republicii intră în categoria mobilier urban, astfel încât pentru amplasarea lor nu a fost necesară autorizația de construire”, a mai precizat Mihai Ruști.

Foto @ USR Bistrita

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...