16.2 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

FOTO – Au căzut cu mașina de pe un pod, în Ciceu Giurgești. Patru persoane au fost rănite

Un accident de circulație a avut loc în această seară în localitatea Ciceu Giurgești. Un autoturism a căzut de pe un pod, de la metri buni înălțime. Toți cei patru ocupanți ai autoturismului au fost răniți.

Accidentul a avut loc în localitatea Ciceu Giurgești, pe DN17. Din primele informații rezultă faptul că șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului pe un pod și a căzut pe terenul de sub pod, de la metri buni înălțime.

În autoturism se aflau 4 persoane, toate patru fiind rănite. Una dintre persoane, o femeie, a rămas prinsă în autoturism, fiind scoasă de ceilalți participanți la trafic, înainte ca la fața locului să ajungă pompierii și echipajele medicale.

„Două din cele patru victime vor fi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Smurd Bistrița pentru investigații medicale amănunțite, iar celelalte două vor fi transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe Beclean. Toate victimele sunt conștiente”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: