22.1 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

INEDIT: Sângeorzenii plătesc impozite și primăria-i premiază

Pentru a-i stimula să-și plătească taxele și impozitele, primarul Sîngeorzului a organizat o tombolă. Se înscriu automat toți cei care își plătesc dările până la finele lui martie. Au și o reducere de 10 la sută. Ce premii se pregătesc:

O idee inedită pentru a-i stimula pe cetățeni să-și plătească dările la stat, vine de la primarul orașului Sîngeorz Băi.

Acesta a anunțat că toți cei care își plătesc taxele și impozitele mai repede intră automat în tombolă.

Cei care plătesc taxele și impozitele până la finele lui martie au două avantaje. Au și o reducere de 10 la sută, și intră automat într-o tombolă. Fiecare are un bon de ordine, voi avea lista cu cei care și-au plătit și în 3 aprilie voi face o extragere live, pe Facebook, prin programul random.org” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Traian Ogâgău.

Se vor acorda trei premii, constând în electrocasnice.

Încă nu am hotărât exact ce premii vom da. Vor fi electrocasnice și ne gândim la combină frigorifică, aspirator, feon. Luăm mai multe în considerare. Oricum, vor fi obiecte de uz casnic. Inițial am vrut să fac extragerea pe data de 1 aprilie, dar am zis să nu creadă cetățenii că e o glumă. De aceea am mutat-o pe data de 3 aprilie. Poate că anul acesta nu vor fi atât de mulți care să își plătească taxele și impozitele. Dar de la anul, cu siguranță…” a mai spus primarul orașului stațiune.

Tot pe data de 3 aprilie se va face publică și lista datornicilor. Edilul consideră că oamenii trebuie stimulați să plătească la timp. Plata dărilor la stat în timp optim, ar duce automat la mai mulți bani la buget.

Altfel cum să ne aloce mai mulți bani dacă ar vedea că nu putem nici măcar să-i facem pe oameni să-și plătească la timp dările? Așa, dacă suntem buni platnici, automat se va vedea o creștere și la buget”, a conchis Traian Ogâgău, primarul orașului Sîngeorz Băi.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: