12.7 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Primă de vacanță, concediu mai lung și asigurare privată de sănătate – beneficiile cu care plănuiește o importantă companie să-și păstreze angajații

Lipsa angajaților calificați de pe piața forței de muncă constrânge marii producători să ofere mai mult muncitorilor, pentru a-i împiedica să plece. Un important producător a mărit anul acesta salarii și le oferă angajaților asigurare privată de sănătate, concedii mai lungi și bonusuri.

Compania Rombat a hotărât să crească salariile muncitorilor cu 6% și a personalului TESA cu 7% anul acesta, în urma discuțiilor cu Sindicatul Liber Rombat.

Potrivit unui comunicat de presă, la aceste creșteri salariale se adaugă și o serie de alte beneficii, printre care asigurare privată de sănătate, zile de concediu minim de 22 de zile cu creștere progresivă în funcție de vechime, primă de vacanță și bonusuri de Paște, Crăciun, zile de naștere, 8 martie sau 1 iunie.

În același comunicat de presă, compania recunoaște că aceste măriri de salariu și beneficii sunt parte din eforturile de motivare a angajaților de a rămâne în unitate.

„Politica de salarizare adoptată se concentrează pe motivarea și susținerea unei satisfacții crescute în rândul angajaților și pentru motivarea angajaților de a rămâne în unitate. (…) Față de salariul mediu brut calculat pentru județul Bistrița-Năsăud de 3.472 de lei, salariul mediu brut la Rombat este cu 36% mai mare. Începând cu luna martie 2019, la Rombat salariul de încadrare cel mai mic de este de 2.895 de lei, la care se adaugă bonusuri lunare și anuale. Pentru anul 2019 se prevede ca salariul mediu brut să fie peste 5.000 de lei”, se mai arată în comunicatul celor de la Rombat.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: