16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Primă de vacanță, concediu mai lung și asigurare privată de sănătate – beneficiile cu care plănuiește o importantă companie să-și păstreze angajații

Lipsa angajaților calificați de pe piața forței de muncă constrânge marii producători să ofere mai mult muncitorilor, pentru a-i împiedica să plece. Un important producător a mărit anul acesta salarii și le oferă angajaților asigurare privată de sănătate, concedii mai lungi și bonusuri.

Compania Rombat a hotărât să crească salariile muncitorilor cu 6% și a personalului TESA cu 7% anul acesta, în urma discuțiilor cu Sindicatul Liber Rombat.

Potrivit unui comunicat de presă, la aceste creșteri salariale se adaugă și o serie de alte beneficii, printre care asigurare privată de sănătate, zile de concediu minim de 22 de zile cu creștere progresivă în funcție de vechime, primă de vacanță și bonusuri de Paște, Crăciun, zile de naștere, 8 martie sau 1 iunie.

În același comunicat de presă, compania recunoaște că aceste măriri de salariu și beneficii sunt parte din eforturile de motivare a angajaților de a rămâne în unitate.

„Politica de salarizare adoptată se concentrează pe motivarea și susținerea unei satisfacții crescute în rândul angajaților și pentru motivarea angajaților de a rămâne în unitate. (…) Față de salariul mediu brut calculat pentru județul Bistrița-Năsăud de 3.472 de lei, salariul mediu brut la Rombat este cu 36% mai mare. Începând cu luna martie 2019, la Rombat salariul de încadrare cel mai mic de este de 2.895 de lei, la care se adaugă bonusuri lunare și anuale. Pentru anul 2019 se prevede ca salariul mediu brut să fie peste 5.000 de lei”, se mai arată în comunicatul celor de la Rombat.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.