12.3 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

FOTO: Emoții, zâmbete și lacrimi, la premiera de la Dacia!

Timizi și plini de emoții, tinerii actori ai Școlii de Film și Actorie Bistrița și-au prezentat azi, pe marele ecran, primul scurt-metraj. Publicul a râs, a lăcrimat sau a aplaudat frenetic momentele difuzate. Iar apoi, au scos cu drag bani din buzunar, donându-i pentru Alexandra.

S-au ascuns pe ultimele scaune de la balconul sălii Valeria Peter Predescu, de la Cinematograful Dacia. Apoi, la insistențele profesorului lor, Florian Zapra, și la aplauzele frenetice ale publicului, rând pe rând, timizi, au urcat pe scenă actorii.

Școala de Film și Actorie Bistrița a prezentat azi, în premieră, scurt-metrajul „Pasajul”.

Povestea lui Vlăduț, un băiat ce se confruntă cu bulying-ul și cu dorul de părinții plecați la muncă în străinătate, a stârnit zâmbete, dar și lacrimi.

Apoi, pe ecran a fost difuzat scurt – metrajul „My best friend”. Povestea românilor cercetați de autorități după ce au sacrificat un porc, pentru a sărbători românește, a amuzat publicul.

Ambele filmulețe sunt inspirate din realitate, ceea ce a dat de gândit celor prezenți în sală.

După finalizarea scurt metrajelor, Florian Zapra a promis că va mai pregăti asemenea „delicii”, poate chiar în varianta mai lungă. Cei prezenți la eveniment nu au uitat să lase ceva și pentru Alexandra, în cutia de donații.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.