19.7 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

FOTO: A plătit cu vârf și-ndesat transportul ilegal!

În urma unei acțiuni de verificare a delictelor silvice, s-au aplicat două sancțiuni. Mai mult, s-au și confiscat metri cubi de lemn și utilajele folosite la transport.

S-a plătit scump transportul ilegal de material lemnos.

Polițiștii au efectuat controale pe Valea Ilvelor și pe Valea Someșului. În urma acțiunilor, s-au aplicat două amenzi în valoare totală de 5.000 de lei.

Și asta nu e tot!

S-a confiscat peste 10 mc de material lemnos, fără documente legale, în valoare de aproape 3400 de lei. De asemenea, s-a dispus confiscarea mijloacelor de transport cu care s-au efectuat transporturile ilegale de material lemnos, respectiv o autoutilitară și un atelaj”, se arată în raportul emis de IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: