12.3 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

FOTO – Un bărbat a fost grav rănit după ce a fost lovit de o mașină în Rebrișoara

Un bărbat de 69 de ani din Rebrișoara a fost grav rănit, după ce a fost lovit de un autoturism condus de un tânăr din Parva. Acesta traversase strada aiurea, fără să se asigure.

Accidentul s-a produs pe DN17D, în localitatea Rebrișoara. Din primele informații rezultă faptul că un tânăr din Parva a lovit un bărbat de 69 de ani din Rebrișoara, care traversa strada aiurea, fără să se asigure.

„Astăzi, în jurul orei 15:45, pe DN17D, în Rebrișoara, un tânăr de 20 de ani din Parva, în timp ce conducea un autoturism pe direcția de mers Năsăud-Rebrișoara a surprins și accidentat un bărbat de 69 de ani din localitate care în calitate de pieton era angajat în traversarea neregulamentară a străzii. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă de către polițiștii de la Rutieră din Năsăud”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În urma impactului, bărbatul de 69 de ani a fost grav rănit.

„Echipajul de prim ajutor SMURD a găsit la locul indicat un bărbat în vârstă de aproximativ 69 de ani în stare de semiconștiență, politraumatizat. I-a fost acordat primul ajutor și apoi a fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD. După stabilizare, bărbatul a fost transportat la UPU SMURD BISTRIȚA pentru continuarea investigațiilor medicale care se impun”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.