15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

Invitați speciali și multe surprize joi, la Bistrița, la Olimpiada Inocenților!

Este al 13-lea an consecutiv în care Fundația Inocenți Bistrița organizează cel mai mare eveniment dedicat copiilor și tinerilor cu dizabilități din județ – Olimpiada Inocenților.

Olimpiada Inocenților va avea loc joi, 16 mai 2019, în spațiul generos al Muzeului Județean Bistrița-Năsăud. Organizatorii îi invită și îi așteaptă pe bistrițeni în număr cât mai mare, pentru a-i încuraja și a-i aplauda pe adevărații eroi – copiii și tinerii cu dizabilități.

Pe lângă sutele de participanți și invitați speciali, alături de noi, dorind să le ofere o zi de neuitat micilor Inocenți, se va afla și doamna Abby Rupp – atașat al Corpului Diplomatic al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București”, anunță cei de la Fundația Inocenți.

Și în acest an, parteneri ai Olimpiadei Inocenților sunt Primăria Municipiului Bistrița, unitățile de învățământ special de pe raza județului Bistrița-Năsăud, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Bistrița – Năsăud, organizații, companii locale și licee.

339 de copii și tineri s-au înscris la Olimpiada Inocenților, ei urmând să fie sprijiniți de peste 150 de voluntari locali.

Scopul principal al evenimentului îl constituie combaterea riscului de excluziune socială a copiilor și tinerilor cu dizabilități și creșterea gradului de conștientizare a comunității cu privire la problemele, nevoile, dar și potențialul pe care îl au aceștia, prin implicarea lor în acțiuni cu caracter cultural și de petrecere a timpului liber.

Pentru copiii și tinerii beneficiari ai evenimentului am pregătit numeroase activități sportive și artistice, dar venim cu multe surprize și pentru ceilalți participanți. Printre ele se numără și o tombolă caritabilă, în cadrul căreia punem la bătaie numeroase premii oferite de prieteni dragi ai organizației: vouchere la un spațiu de joacă, vouchere pentru activități sportive pentru copii, încărcătoare de telefon, stick-uri de memorie externă, tablouri realizate de copii și diferite aranjamente de primăvară. Totodată, alături de noi, vor fi și elevii Liceului de Arte Corneliu Baba care vor veni cu un stand cu obiecte ce vor putea fi achiziționate în schimbul unor donații”, au mai explicat organizatorii.

Tot ce trebuie să faceți ca să susțineți Olimpiada Inocenților este să intrați în posesia unui bilet, în schimbul unei donații de minim 5 lei. Biletele sunt disponibile la sediul Fundației Inocenți din strada Toamnei, nr. 1A, et. 1.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: